Wyjdź poza swoją kulinarną strefę komfortu!

25/06

Trenerzy biznesu i samorozwoju często mawiają, że prawdziwe życie zaczyna się poza strefą komfortu, dziś zachęcamy was do wyjścia poza swoją kulinarną strefę komfortu i spróbowania czegoś nowego... prawdziwego rarytasu jakim jest koźlęcina. Ten rodzaj mięsa debiutuje na naszych półkach, ale z pewnością będzie powracał systematycznie. Mięso koźlęce jest bardzo delikatne i charakteryzuje się dużą zawartością białka i niską zawartością tłuszczu. Mięso to walorami prozdrowotnymi przewyższa nawet jagnięcinę. Polecane dzieciom, osobom na diecie oraz wszystkim poszukującym jak najzdrowszego i najmniej tłustego mięsa.

Poza koźlęciną w sprzedaży dostępna także baranina. Serdecznie zapraszamy i życzymy wszystkim dużo radości z odkrywania nowych smaków.

Ważne: Niniejsza strona używa plików Cookies i innych technologii. Korzystając dalej z serwisu, wyrażasz zgodę na politykę Prywatności i plików Cookies.