MIĘSO WIEPRZOWE

  • Biodrówka
  • Boczek surowy bez skóry
  • Boczek surowy ze skórą
  • Golonka
  • Golonka bez kości
  • Karkówka bez kości
  • Karkówka z kością
  • Podgardle 
  • Pachwina obrobiona
  • Pachwina z tłuszczem
  • Łopatka z kością
  • Łopatka bez kości
  • Schab z kością
  • Schab bez kości
  • Polędwiczka
  • Żeberka płaty
  • Żeberka boczkowe
  • Żeberka schabowe
  • Żeberka trójkąty
  • Szynka z kością
  • Szynka bez kości
  • Mięso drobne kl. I gulaszowe
  • Mięso drobne kl. II 
  • Mięso mielone wieprzowe
  • Mięso mielone wieprzowo-wołowe
  • Słonina
  • Tłuszcz mielony
  • Głowa
  • Nogi
  • Ogony 
  • Ozory
  • Wątroba 
  • Mostek
  • Serce
  • Nerki
  • Żołądek
  • Płuca
  • Kości schabowe
  • Kości rurkowe
  • Surowiec na karmę dla psa
  • Krew
  • Móżdżek
  • Jelita cienkie
  • Jelita grube
  • Półtusza cała
  • Ćwiartka przednia
  • Ćwiartka tylna
  • Rąbanka
  • Karkówka grillowa
  • Boczek grillowy
  • Szaszłyk na grilla
  • Szynka peklowana
  • Karkówka peklowana
  • Boczek peklowana
  • Łopatka peklowana
  • Golonka peklowana

Ważne: Niniejsza strona używa plików Cookies i innych technologii. Korzystając dalej z serwisu, wyrażasz zgodę na politykę Prywatności i plików Cookies.