POLITYKA JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Ponad dwadzieścia pięć lat doświadczeń, rzetelna praca oraz nieustany rozwój technologiczny pozwoliły nam umocnić się na rynku lokalnym. Naszą pozycję wypracowaliśmy oferując klientom produkty najwyższej jakości.

Punktem odniesienia a zarazem najistotniejszym elementem naszej polityki jest klient. Profesjonalna obsługa, doradztwo kulinarne oraz przyjemna, rodzinna atmosfera odzwierciedlają nasze starania w zadowolenie każdego klienta.

W trosce o zdrowie i bezpieczeństwo naszych klientów utrzymujemy i ciągle doskonalimy systemy jakości i bezpieczeństwa żywności tj. HACCP i ISO 22000. Spełniając wymagania określone w ustawie z dn. 28.10.2006r "o bezpieczeństwie żywności i żywienia" oraz w oparciu o nasze wewnątrzzakładowe standardy i procedury, zapewniamy naszym klientom produkty bezpieczne, charakteryzujące się najwyższą jakością.

Naszą politykę realizujemy poprzez:

  1. Utrzymywanie i ciągłe doskonalenie systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HACCP i ISO 22000,
  2. Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP),
  3. Stosowanie surowców o najwyższym standardzie jakości pochodzących wyłącznie od polskich dostawców,
  4. Ustawiczne szkolenia i doskonalenie kwalifikacji,
  5. Zrównoważony rozwój przedsiębiorstwa.

Ważne: Niniejsza strona używa plików Cookies i innych technologii. Korzystając dalej z serwisu, wyrażasz zgodę na politykę Prywatności i plików Cookies.